Raftwood parket vloeren Den Bosch

De ruige Raftwood vloer is opgebouwd uit 12 mm berken multiplex met een 4 mm toplaag welke op authentieke wijze wordt geproduceerd. Hierdoor zij een prachtig robuuste en natuurlijke uitstraling heeft. De toplagen worden bewust niet uit gesorteerd zodat van een “sortering” geen sprake is. De Raftwood gaat hiermee de concurrentie aan van verouderde vloeren en vloeren met een geschaafd oppervlak.

Raftwood: Unieke ruige plankenvloeren uit spoorbielzen

De Raftwood Collectie bestaat uit diverse prachtige kleuren die zo dicht mogelijk bij de natuur blijven. Hieronder treft u een overzicht van de beschikbare kleuren.

 

Brede Raftwood vloerdelen: ruige vloer gemaakt uit spoorbielzen.

Deze Raftwood spoorbielzen zijn afkomstig uit het voormalige Oostblok waar de bielzen worden vervangen door kunststof spoorbielzen. Nadat de spoorbielzen zijn verwijderd worden ze +/- 2 weken in rivier de Elbe gedompeld (vandaar de naam Raftwood) om daarna gedroogd en gezaagd te worden tot een mooi halffabricaat.

Mooie brede planken van 18 en 22 centimeter ,voor een robuuste “look en feel” in je woonkamer ,keuken of kantoor. Deze vloerdelen hebben veer en groef rondom en een perfecte passing, kant en klaar geolied dus direct te leggen.

Raftwood vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming!

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

offerte opvragen