Duurzame PVC vloeren Den Bosch bij Marcus

pvc vloer den bosch

PVC vloeren hebben een stijlvolle en warme uitstraling en zijn bovendien zeer eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Een PVC vloer heeft een natuurlijke uitstraling en past wat betreft in elk type interieur. De ongekende duurzaamheid is een extra pluspunt.

U kunt bij ons terecht voor PVC vloeren in allerlei patronen en kleuren, zodat u altijd een vloer van PVC vindt die perfect aansluit op uw voorkeuren. Steeds meer mensen maken de keuze voor het leggen van dit type vloer. Daarmee is de trend gezet voor een hip en modern interieur met een vloer die naadloos kan aansluiten op verschillende interieurstijlen.

VOORDELEN VAN PVC VLOEREN

  • Natuur getrouwe uitstraling
  • Vele decoratieve mogelijkheden
  • Hoge slijtvastheid
  • Van 10 tot 25 jaar garantie
  • Eenvoudig te reinigen
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geschikt voor vloerkoeling
  • Waterbestendig
  • Aangenaam loopgeluid

Duurzame PVC vloeren Den Bosch

De PVC vloeren die u in ons aanbod vindt blinken uit in duurzaamheid en beschikken over een hoge slijtageweerstand. U kunt bij ons terecht voor het brede aanbod van PVC vloeren van XL Floors, MFlor en Viva Floors en LG Floors endat staat garant voor kwaliteit tegen een voordelige prijs.

U kunt zelf bepalen of u de vloer een natuurlijke uitstraling wilt meegeven als een houten vloer of dat u meer een natuursteeneffect wilt bereiken. De PVC stroken bestaan uit kunststof materiaal en zijn krasvast. Ook zijn deze duurzame vloeren voorzien van een realistische oppervlakte structuur, dat het effect nog eens extra versterkt.

Met de aanschaf van een PVC vloer haalt u een schitterende vloer in huis, die bestand is tegen intensief gebruik. Het voordeel is dat dit type vloer gepaard gaat met een aangenaam loopgeluid en dat de vloer uitermate comfortabel aanvoelt.

XL FLOORS

Ons huismerk XL FLOORS PVC komt uit eigen fabricage, kunnen wij als één van de weinige leveranciers garanderen dat dit een 100% schoon product is.

Als het om kennis de producten en het verwerken daarvan gaat loopt de fabrikant van XL Floors hierin ook al jaren voor ten opzichte van onze collega’s. Niet voor niets kunnen wij met zo’n hoogwaardig product de goedkoopste zijn.

Vooral  voor commercieel gebruik is deze PVC vanwege haar hoge slijtvastheid en een PU-slijtlaag van 0,55mm uiterst geschikt

Omdat wij onze kleuren en decors veel vernieuwen bent u er altijd zeker van dat u altijd de keuze heeft uit de laatste collectie, voor absoluut de laagste prijs.

Overigens zijn de PVC vloeren geschikt voor om toe te passen op vloerverwarming. Doordat deze vloeren ook waterbestendig zijn, kunnen de PVC vloeren eveneens in de badkamer en keuken worden geplaatst. PVC vloeren zijn dus voor diverse doeleinden geschikt en kennen bovendien een lange levensduur.

Vraag nu een vrijblijvende offerte op >>

offerte opvragen