Ondervloeren voor elke vloer

We leveren vele soorten ondervloeren voor elke  situatie. Denk hierbij aan ondervloeren voor appartementen met TUV rapport , ondervloer voor vloerverwarming met of zonder vloerkoeling, of ondervloeren die het loopgeluid tot een minimum beperken.

Bij een laminaatvloer is een vochtwerende en geluid reducerende ondervloer noodzakelijk! Wanneer de laminaatvloer in een appartement gelegd wordt  dient er minimaal een 10 dB ondervloer geïnstalleerd te worden alvorens de vloer word gelegd.

Ook wanneer u niet in een appartement woont, maar toch een stille vloer wilt, waar het loopgeluid zo goed mogelijk wordt beperkt, adviseren wij een (18DB) ondervloer, zoals bijvoorbeeld de Sound Eliminator (18Db) die tevens geschikt is voor vloerverwarming. Een rubber ondervloer biedt de beste demping dit is een zware ondervloer, en massa betekend geluidsreductie!

Deze ondervloeren worden verkocht op rol en hebben een vocht- en optrekkend tocht werende laag, met een  3 mm schuimrubber laag die kleine oneffenheden opvangen. Let op! De Silencio Rubber is niet TUV gekeurd, dus niet  geschikt voor appartementen, dan moet u TUV gekeurde ondervloer hebben, of in geval van vloerverwarming de Heat Foil ondervloer van (10Db) Voor oneffen vloeren raden wij de groene platen of de STEICO Silent+ 10dB ondervloer aan om oneffenheden op te vangen.

voor verdere vragen kunt u contact met ons op nemen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

offerte opvragen