Laminaat vloer laten leggen Den Bosch

laminaatvloer den bosch

Wij zijn sterdealer van Hoomline laminaat.

Een nieuwe vloer in huis

U wilt een nieuwe vloer in huis. Wellicht vindt u houtmotieven mooi maar is een echt houten vloer boven uw budget? Denkt u dan aan een laminaat vloer als alternatief voor een houten vloer. Marcus Vloeren heeft voor u zeer fraaie laminaat vloeren. Onze hoofdleverancier is de grootste leverancier van laminaat vloeren in Nederland, dankzij de hoogwaardige kwaliteit en de messcherpe prijzen.

Hetzelfde effect als een houten vloer

Laminaat vloeren zijn tegenwoordig erg populair bij zowel bedrijven als particulieren en zijn in feite het meest populaire product in de vloerbranche. Met een laminaat vloer van een goede kwaliteit bereikt u nagenoeg hetzelfde effect als met een houtenvloer. De houtmotieven zijn hetzelfde, en pas als u goed kijkt ziet u dat het geen houten vloer is.

Duurzaam en een onderhoudsvriendelijke afwerking

De specialisten van Marcus Vloeren bezitten de expertise om uw laminaat vloeren zodanig te leggen dat erg lang meegaan. Reiniging van de vloeren doet u met een zogeheten laminaat reiniger. U bereikt hiermee de uitstraling van een prachtige houten vloer die eenvoudig in onderhoud is. En u hoeft dus niet bang te zijn dat u een laminaat vloer snel zult moeten vervangen.

Voor meer informatie, vult u het contact formulier in of vraag een vrijblijvende offerte aan.

offerte opvragen