Mooie eiken lamelparket vloer

 

 

eiken lamel parket den bosch

Bent u op zoek naar een douplank vloeren? Marcus Vloeren is uw aangewezen adres voor Den Bosch en omgeving!

 

Wij kunnen u voorzien van topkwaliteit duoplank vloeren. Deze vloeren zijn eenvoudig in gebruik en zijn zeer duurzaam. U ervaart jarenlang plezier van uw houten vloer. Verkrijgbaar in diverse designs al

Over de duoplank

Een duoplank vloer wordt regelmatig verward met laminaat of zelfs met kunststof. Echter, het is een volwaardige houten vloer die ook nog eens perfect te combineren is met vloerverwarming.

De duoplank is een vloerplank die bestaat uit een massief houten toplaag en een onderlaag van multiplex. U kunt de uitstraling van de plank vergelijken met een volledig massief houten vloerplank. De massieve toplagen worden vervaardigd van kwalitatief zeer hoogwaardig hardhout: Europees en Russisch eiken. Verder heeft de duoplank vloer een aantal grote voordelen:

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Gemakkelijk voor het zelf te leggen door de doe-het-zelver
  • Weinig houtwerking
  • Ecologisch verantwoorde productie

Innovatief Product

eiken lamelparket vloer den boschEén van de meest innovatieve producten op het gebied van houten vloeren is de multiplank. Multiplank staat ook wel bekend als duoplank of lamelparket. Een multiplank of duoplank vloer bestaat, wat uit de naam ook wel blijkt, uit meerdere lagen.

De toplaag is van kwalitatief zeer hoogwaardig hardhout en de basislaag daaronder is opgebouwd uit eersteklas multiplex. Deze twee lagen samen zorgen ervoor dat de multiplank vloer een uiterst stabiel product is en waarbij de natuurlijke werking van hout nagenoeg uitgesloten wordt.

 

Deskundig advies

Bij Marcus Vloeren bent u aan het juiste adres voor een duoplank vloer in verschillende breedtes en lengtes. Het deskundige team van Marcus Vloeren legt deze houten vloeren op vakkundige wijze. De doe-het-zelvers kunnen uitgebreid legadviezen bij ons inwinnen. Ook voor onderhoudsadviezen kunt u ten allen tijde bij ons terecht!

Eigenschappen Lamelparket

eiken lamelparket vloer

  • Stabielste vorm van parket
  • Milieu besparend
  • Maatvast

Voordelen Lamelparket

  • Vloerverwarming geen probleem!
  • Weinig loopgeluid

 

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte, vult u ons contact formulier in.

offerte opvragen