TARARA vloer

Eigenschappen Tarara vloer

Tarara Colorado vloer
Tarara Colorado vloer

Tarara Amarilla is duurzaam en vrij hard en daarom zeer goed toepasbaar als houtenvloer. Vanwege de hardheid en het gewicht is bewerken wat moeilijk. Verder laat het zich goed spijkeren en schroeven en ook lijmen gaat prima.

Tarara Amarilla en haar afwerkingsmogelijkheden

Het is mogelijk uw houtenvloer af te laten werken met een olie, lak of hardwax. Marcus vloeren voorziet u graag van advies welke afwerking in uw situatie het beste is. In de praktijk verkopen wij Tarara Amarilla voornamelijk geolied of gelakt en hebben van beide varianten showroompanelen in onze showroom. Een keuze maken is dus heel eenvoudig!

Vloersoorten Tarara Amarilla

Tarara Amarilla is alleen te verkrijgen als Multiplank vloer, maar gelukkig zijn dit zeer praktische en mooie vloeren. De Tarara Amarilla Multiplank vloer is bij ons verkrijgbaar in verschillende breedtes waardoor het aanbod vrij breed is.
Kom gerust eens langs om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Onder het genot van een kop koffie adviseren wij u graag over de mogelijkheden van een Tarara Amarilla vloer, samengesteld naar uw wensen.

Vloerverwarming en Tarara Amarilla

Tarara Amarilla is minder geschikt voor vloerverwarming vanwege haar werking.