Bijzondere houten vloer

Naast het traditioneel eiken lamelparket heeft Marcus Vloeren ook enkele bijzondere houtsoorten in de collectie.

Onderstaand treft u een selectie van de houtsoorten die wij leveren. Ongeacht naar welke houtsoort uw voorkeur uitgaat, bij ons bent u altijd verzekerd van een duurzame en sfeervolle houten vloer met een eigen uitstraling.

ChacoWood

ChacoWood is afkomstig van 30.000 ha FSC®gecertificeerd bos in Bolivia. In de nabijheid van het bos, staat een  houtzagerij met 4 zaaglijnen, waar de stammen tot halffabricaat worden verwerkt. ChacoWoods maken overeenkomsten met lokale communities op het gebied van duurzaam bosbeheer zodat deze mensen op duurzame wijze een goed bestaan kunnen opbouwen. Toen ChacoWoods in Bolivia begonnen, was het bos moeilijk bereikbaar. Inmiddels is er een complete infrastructuur aangelegd in het bos waar uitsluitend selectieve kap plaatsvindt volgens de regels van FSC®.

ChacoWood biedt u fraaie houten vloeren in diverse aansprekende kleuren. Het team van Marcus Vloeren kan deze vloeren vakkundig voor u leggen tegen een goede prijs. De vloeren zijn uiteraard ook kant en klaar te leveren, zodat u de vloer eenvoudig zelf kunt leggen.

Curupau vloer
Curupau vloer
Bijzondere houten vloer
Momoqui vloer
Bijzondere houten vloer
Tajibo Coffee vloer
Tajibo Naturel vloer
Tajibo Naturel vloer
Tarara Colorado vloer
Tarara Colorado vloer
Tarara Amarilla vloer
Tarara Amarilla vloer

offerte opvragen