Soorten vloeren voor in huis

lichte eiken vloer den bosch

We werken oa. met de volgende merken;

Flooring, Egger, Kronotex, Krono Original en life. Dit zijn allemaal merken welke geproduceerd worden in Zwitserland of Duitsland. Stuk voor stuk een kwaliteitslaminaat welke geproduceerd worden met een goed werkende click verbinding.

Levering

Marcus vloeren heeft al haar lopende designs op voorraad liggen. alle laminaten kunnen binnen 24 tot 48 uur geleverd worden. Wij garanderen dat we scherp in de markt staan met al onze producten. Prijs/kwaliteit verhouding vele malen beter dan welke bouwmarkt dan ook.

Laminaatvloeren

Marcus vloeren heeft voor u laminaat vloeren in diverse kwaliteits klasses en een ruime keuze in designs. Onze hoofdleverancier is de grootste leverancier van onder andere laminaat vloeren in Nederland, dit mede dankzij de geleverde kwaliteit en de messcherpe prijzen.

Meer over laminaatvloeren >>

PVC vloeren

PVC vloeren hebben een stijlvolle en warme uitstraling en zijn bovendien zeer eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Een PVC vloer heeft ook een natuurlijke uitstraling en past wat betreft in elk type interieur. De ongekende duurzaamheid is een extra pluspunt.

U kunt bij ons terecht voor PVC vloeren in allerlei patronen en kleuren, zodat u altijd een vloer van PVC vindt die perfect aansluit op uw voorkeuren.

Meer over PVC vloeren >>

Massief houten vloeren

Eiken massieve vloeren zijn de hardere houtsoorten die tegen een stootje kunnen. De vloeren zijn minder kwetsbaar waardoor ze minder snel slijten en minder snel beschadigen. Behalve dat een massieve eiken vloer een unieke uitstraling heeft, geeft het uw interieur ook een exclusief tintje. Het is gemakkelijk schoon te houden en u kunt de vloer na verloop van tijd opnieuw lakken of behandelen waardoor het nieuw oogt.

Meer over massief houten vloeren >>