Op zoek naar een goede vloerenlegger?

leg service en reparatie door de vloerenlegger

Tegen zeer aantrekkelijke prijzen kunt uw nieuwe  vloer laten leggen laten leggen door ons vakkundige team. We leveren een goede service en nazorg. Met het laten leggen van uw vloer verzekert u zichzelf ervan dat uw nieuwe vloer jaren mee zal gaan! Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt contact op met onze verkoper.

 

Leg afspraak inplannen met de vloerenlegger

Heeft u een afspraak gemaakt voor het laten leggen van uw vloer, let u dan op de volgende zaken:

  • wanneer uw vloer gelegd word, moeten de kamers stofvrij zijn en het product moet in de kamer liggen waar het gelegd wordt bij een ingefreesde vloerverwarming moeten de pijpen minimaal 3 mm onder de afdekvloer liggen. Als de ingefreesde vloerverwarming door de aannemer gevuld wordt, moet dit met snel cement gebeuren. Indien dit niet is gebeurd dan moet extra Egaline gebruikt worden en moet u rekening houden met meerkosten.
  • als er een pvc vloer gelegd moet worden over vloerverwarming, dan mag de vloerverwarming voor het egaliseren maximaal 15 graden zijn en de kamer temperatuur minimaal 17 graden. pas nadat de vloer gelegd is, kan de vloerverwarming voorzichtig elke dag een beetje worden opgewarmd
  • wanneer het een ingefreesde vloerverwarming betreft, moet er wel water in de leidingen staan maar moet de vloerverwarming uit zijn
  • is er een nieuwe beton vloer gelegd, dan moet deze 1 cm per week drogen.

Houdt u rekening met bovenstaande zaken bij het inplannen van uw legdata. Uiteraard kunnen wij u hierbij adviseren. Heeft u een legafspraak staan en moet deze verzet worden, dan dient u dit minimaal 5 werkdagen van te voren per e-mail door te geven en plannen wij graag een nieuwe afspraak met u in.

Welke vloeren leggen de vloerenleggers van Marcus Vloeren?

Marcus Vloeren legt alle soorten houten en laminaat vloeren. Hieronder een overzicht van de vloeren die wij voor u kunnen leggen:

Massieve vloeren PVC – Dryback
Lamel parket PVC –  Klik  
Laminaat    

Besteedt Marcus Vloeren ook leg werk uit aan derden?

Wij besteden legwerk alleen uitdien wij door drukte en een strakke deadline het legwerk niet zelf voor u kunnen uitvoeren. Uiteraard besteden wij werk in dat geval alleen uit aan bekende en betrouwbare partijen. U kunt dezelfde mate van service, kwaliteit en nazorg verwachten.

Prijzen en algemene voorwaarden

U bent zelf eindverantwoordelijk voor de m2 die u heeft besteld, ook als wij het voor u hebben uitgerekend. Let u er dus op dat u de oppervlakte goed meet en nameet. Vloer en plinten 10% extra doorberekenen i.v.m. zaagverlies.

U kunt onze algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden downloaden onder aan de pagina.

Als u vragen heeft of een offerte wilt ontvangen voor een totaalprijs (vloer inclusief legservice), neemt u dan contact met ons op.

Vloeren schuren of repareren

Heeft u slijtage op de vloer of bent u toe aan een andere kleur?. En hebt u geen tijd om het allemaal zelf te doen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Marcus Vloeren heeft een team van specialisten dat graag voor u klaar staat om dat werk op zich te nemen. Ons team heeft ruim 29 jaar ervaring met het bewerken van alle soorten houten vloeren, en we kunnen al uw wensen vervullen.

Het schuren van een houten of parket vloer of deze opnieuw behandelen duurt gemiddeld 1 à 2 werkdagen. Op de 3e of 4e dag is de vloer weer gereed voor gebruik. Bij Marcus Vloeren werken wij uitsluitend met natuurlijke producten.

Voor meer informatie of een offerte, Neemt u gerust contact met ons op!