Marcus project vloeren

Project Vloeren

Het fundament van ieder bedrijf;

Wij helpen projectontwikkelaars, interieurbouwers, horecabedrijven en winkels met de inrichting van de juiste vloer voor elk gewenst project. Of dat nu gaat om houten vloer in een in een 3 laags of multiplank lamelparket of massieve project vloeren voor een robuuste uitstraling.

Laminaatvloeren

Marcus vloeren heeft voor u laminaat vloeren in diverse kwaliteits klasses en een ruime keuze in designs. Onze hoofdleverancier is de grootste leverancier van onder andere laminaat vloeren in Nederland, dit mede dankzij de geleverde kwaliteit en de messcherpe prijzen.

Meer over laminaatvloeren >>

PVC vloeren

Verder hebben wij in ons programma een breed scala aan pvc vloeren zowel in houtmotief, visgraat en als tegels. zowel in de lijmversie als in de click met een wpc geïntrigeerde ondervloer. Deze is rechtstreeks te leggen op een cementdekvloer.

U kunt bij ons terecht voor PVC project vloeren in allerlei patronen en kleuren, zodat u altijd een vloer van PVC vindt die perfect aansluit op uw voorkeuren.

Meer over PVC vloeren >>

Massief houten vloeren

Eiken massieve vloeren zijn de hardere houtsoorten die tegen een stootje kunnen. De vloeren zijn minder kwetsbaar waardoor ze minder snel slijten en minder snel beschadigen. Behalve dat een massieve eiken vloer een unieke uitstraling heeft, geeft het uw interieur ook een exclusief tintje. Het is gemakkelijk schoon te houden en u kunt de vloer na verloop van tijd opnieuw lakken of behandelen waardoor het nieuw oogt.

Meer over massief houten vloeren >>

Silent Touch vloeren

silent-touch-project-vloerenVan Meister hebben wij in ons programma de Silent Touch vloeren. dit is een combinatie tussen een pvc vloer en een laminaat. Het oppervlak van de Meister Silent Touch heeft zijn naam te danken aan de zachte toplaag die het geluid dempt en voetwarm aanvoelt. Zacht maar wel ijzersterk! met een dikte van 6 mm met geïntrigeerde ondervloeren te leggen als laminaat. Perfect voor langdurige of tijdelijke oplossingen.

Meer over Silent Touch vloeren >>

Nieuw bij Marcus Vloeren: Nadura vloeren

Bij vloeren die overtuigen door hun duurzaamheid, moeten twee factoren samenkomen: ten eerste de duurzaamheid van de materialen en ten tweede de tijdloosheid van de vormgeving. De nadura vloeren van MEISTER verbinden deze beide elementen op een zeer aantrekkelijke wijze.

Meer over Nadura vloeren >>

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

offerte opvragen