Over Marcus Vloeren Rosmalen

 

 

 

Marcus Vloeren RosmalenMarcus Vloeren is er voor zowel de zakelijke als particuliere markt, door de jarenlange ervaring in de interieurbouw als projectmanager is eigenaar Marcus van der Cruijsen thuis op het gebied van alle facetten die te maken hebben met het kwalitatief en stijlvol toepassen van diverse producten ten behoeve van de inrichting van uw huis, kantoor/bedrijfspand of horecagelegenheid.

Bij Marcus vloeren kunt u terecht voor een betaalbare vloeren Door onze contacten in de branche kunnen we scherp inkopen zodat we een goede prijs kwaliteit verhouding aan kunnen bieden. Omdat al onze producten uit voorraad leverbaar zijn kunnen wij een snelle levering garanderen.

Wij verwelkomen u dan ook hartelijk in onze showroom aan het Westeind 11b te Rosmalen voor een vrijblijvend uitgebreid advies.

Goedkoop parket van de beste kwaliteit voor uw woning?

Bij Marcus vloeren kunt u terecht voor een parket vloer die goedkoop is en toch van de beste kwaliteit is. Wij verkopen onze vloeren tegen groothandelsprijzen. Onze hoofdleverancier Bebo parket uit Vriezeveen koopt per container of trailer in zonder tussenhandel, en kunnen u daarom een groot assortiment goedkoop parket aanbieden.

Diverse afwerkingsmogelijkheden

Parket heeft zijn eigen charme en kan op diverse manieren afgewerkt worden:

  • Een olieafwerking geeft een mooie warme uitstraling waarop krassen bijna niet opvallen. U kunt elke gewenste uitstraling bereiken door de olie te vermengen met een kleurpigment.
  • Een gelakte vloer is de meest onderhoudsvriendelijke afwerking. Als de vloer mat wordt, kunt u hem bijwerken met een nieuwe polish.
  • Voor een klassieke uitstraling, kiest u voor was of olie. De nerf van het hout komt hiermee prachtig naar boven. Door een vloer in de was te zetten lopen de beschadigingen vanzelf weer dicht.

 

Vul het contactformulier in voor meer informatie.