fbpx
  • Opzoek naar een
    goede vloerlegger?

LEG SERVICE EN REPARATIE DOOR DE VLOERENLEGGER

Tegen zeer aantrekkelijke prijzen kunt uw nieuwe vloer laten leggen door ons vakkundig team. Wij leveren een goede service en nazorg. Met het laten leggen van uw vloer verzekert u zichzelf ervan dat uw nieuwe vloer jaren mee zal gaan! Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt contact op met onze verkoper.


LEG AFSPRAAK INPLANNEN MET DE VLOERENLEGGER

  • wanneer uw vloer gelegd word, moeten de kamers stofvrij zijn en het product moet in de kamer liggen waar het gelegd wordt. Bij een ingefreesde vloerverwarming moeten de buizen minimaal 15 tot 20 mm onder de afdekvloer liggen. Als de ingefreesde vloerverwarming door de aannemer gevuld wordt, moet dit met snel cement gebeuren. Indien dit niet is gebeurd dan moet er extra egaline gebruikt worden en moet u rekening houden met meerkosten.

  • als er een pvc vloer gelegd moet worden over vloerverwarming, dan mag de vloerverwarming voor het egaliseren maximaal 15 graden zijn en de kamer temperatuur minimaal 17 graden. pas nadat de vloer gelegd is, kan de vloerverwarming voorzichtig elke dag een beetje worden opgewarmd

  • wanneer het een ingefreesde vloerverwarming betreft, moet er wel water in de leidingen staan maar moet de vloerverwarming uit zijn

  • is er een nieuwe beton vloer gelegd, dan is de droogtijd gemiddeld 1 cm per week.


Besteedt Marcus Vloeren ook leg werk uit aan derden?

Wij besteden legwerk alleen uit indien wij door drukte en een strakke deadline het legwerk niet zelf voor u kunnen uitvoeren. Uiteraard besteden wij werk in dat geval alleen uit aan bekende en betrouwbare partijen. U kunt dezelfde mate van service, kwaliteit en nazorg verwachten.

Houdt u rekening met bovenstaande zaken bij het inplannen van uw leg data. Uiteraard kunnen wij u hierbij adviseren. Heeft u een legafspraak staan en moet deze verzet worden, dan dient u dit minimaal 5 werkdagen van te voren per e-mail door te geven en plannen wij graag een nieuwe afspraak met u in.


Prijzen en algemene voorwaarden

Heeft u slijtage op de vloer of bent u toe aan een andere kleur?. En hebt u geen tijd om het allemaal zelf te doen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Marcus Vloeren heeft een team van specialisten dat graag voor u klaar staat om dat werk op zich te nemen. Ons team heeft ruim 29 jaar ervaring met het bewerken van alle soorten houten vloeren, en we kunnen al uw wensen vervullen.

Het schuren van een houten of parket vloer of deze opnieuw behandelen duurt gemiddeld 1 à 2 werkdagen. Op de 3e of 4e dag is de vloer weer gereed voor gebruik. Bij Marcus Vloeren werken wij uitsluitend met natuurlijke producten.


Vloeren schuren of repareren

U bent zelf eindverantwoordelijk voor het aantal m2 die u besteld, ook als wij het voor u hebben uitgerekend. Let u er dus op dat u de oppervlakte goed meet en nameet. Vloer en plinten 10% extra doorberekenen i.v.m. zaagverlies.

U kunt onze algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden downloaden rechtsboven aan de pagina.

Als u vragen heeft of een offerte wilt ontvangen voor een totaalprijs (vloer inclusief legservice), neemt u dan contact met ons op.

We verwelkomen u in onze showroom!

Contact

BIESTKAMPWEG 37
5249 JZ ROSMALEN
073 – 69 075 66
*GEEN TELEFONISCHE MARKETING*
INFO@MARCUSVLOEREN.NL

Tijden

DONDERDAG 12:00-17.30
VRIJDAG 12:00-17.30
ZATERDAG 10:00-15:00
BUITEN OPENINGSTIJDEN OP AFSPRAAK

Offerte aanvragen?